+31 10 433 34 36 info@prompt-schrijven.nl

Prompt! Light

Prompt! Light is voor wie elke week een creatieve schrijfopdracht te veel van het goede is, maar wel wil investeren in z’n creativiteit. Je krijgt één keer in de maand een nieuwsbrief met daarin een geselecteerde opdracht. Elke keer iets totaal anders: een beginzin, een uitdaging, een technische opdracht. Mét inspiratie in de vorm van links, mooie teksten van anderen, filmpjes of iets anders.

Je deelt je uitwerkingen (als je dat wilt) op de besloten Prompt!-server op Discord. Je hebt daar toegang tot de geselecteerde kanalen.

Je kunt altijd overstappen op een jaarabonnement, mocht Prompt! Light naar meer smaken.

De kleine lettertjes

Je lidmaatschapsgeld wordt elk jaar automatisch afgeschreven. De opzegtermijn is een maand  – je krijgt géén geld terug als je maar een deel van het jaar deelneemt of als je later dan een maand van tevoren opzegt. Zodra er betaald is of de factuur voor het volgende jaar is aangemaakt (dat gebeurt automatisch een dikke week voor de verlengingsdatum) zit je eraan vast. Dat terugdraaien is te veel werk namelijk en kost ons tijd én geld. Kortom: wil je opzeggen? Wees op tijd.

Je krijgt:

  • Elke maand een creatieve schrijfopdracht
  • Elke maand lezenswaardige artikelen, mooie sites, schrijftips, filmpjes of iets anders om je te inspireren
  • Toegang tot geselecteerde kanalen op de eigen Prompt!-server op Discord.