+31 10 433 34 36 info@prompt-schrijven.nl

De zomer write-along – maak mee!

feestelijke achtergrond met tekst: Prompt Write-along

Schrijf je in | Subscribe

* verplicht

Write-along zomer 22

LET OP

Let op: voeg info@prompt-schrijven.nl en carola@prompt-schrijven.nl toe aan je adresboek. Als het goed is krijg je direct na inschrijving een mail van ons. Check anders je spam of de map commercieel of zoiets.

Als je geen mailtje ontvangt na inschrijving, dan is er iets mis gegaan. Dat gebeurt met name bij mensen die al lid zijn. Stuur in dat geval gewoon een mail met als onderwerp ‘aanmelding write-along’ en of je in juni of in september wilt beginnen naar info@prompt-schrijven.nl. Excuses – er wordt aan gewerkt.

Vanaf woensdag 27 juli of vanaf woensdag 7 september 2022 krijg je 12 dagen lang elke ochtend een schrijfopdracht per mail. Op dag 13 krijg je nog een afsluitende mail. Je kunt je uitschrijven wanneer je wilt, het kost verder niks en je zit nergens aan vast.

 

 

Vakantiecadeau voor iedereen die van schrijven houdt

Schrijf je graag, maar komt het er niet (genoeg) van? Kun je wel een grote vriendelijke stok achter de deur gebruiken? Doe dan mee met de tweede Nederlandse write-along. Een write-along betekent: tegelijkertijd met andere deelnemers werken aan eenzelfde project, waar je beetje voor beetje de instructies voor krijgt.

Wat je kunt verwachten

Ook bij deze tweede write-along krijg je 12 dagen lang, elke dag een kleine schrijfopdracht. Aan het eind van die periode heb je een kort verhaal geschreven! De uitwerking deel je op onze Facebookpagina of in de speciale Slack workspace.

  • 12 schrijfopdrachtjes die je niet meer dan 10 minuten hoeven te kosten
  • kiezen wanneer je begint: woensdag 27 juli of woensdag 7 september
  • een groep met allemaal taalliefhebbers
  • ieder werkt aan zijn eigen verhaal
  • samen aan de slag
  • inspireer anderen én jezelf

Helemaal gratisgeen voorwaarden of eisen. Later instappen, een dagje overslaan? Geen probleem. In elke editie staan ook de eerdere opdrachten. Komen de startdata niet uit? Doe dan de write-along op bestelling. Die begint wanneer je maar wilt. Dat zijn wel de opdrachten uit de kerst write-along van december ’21, dus als je die al gedaan hebt, dan heb je die al gedaan :-).

Na afloop ontvang je eenmalig een aanbod van Prompt! om lid te worden of als geïnteresseerde op de hoogte te blijven over nieuwe projecten, artikelen en schrijfinspiratie van Prompt.

Lees wat zij ervan vonden ...

Ik geef toe, het is een apart verhaal geworden. Maar wat was het leuk om hier aan mee te doen!

Lees wat zij ervan vonden ...

Dit was leuk! Dank voor de inspirerende en ontregelende opdrachten.

Lees wat zij ervan vonden ...

Klaar! Trots! Best wel. Een beetje. Ik vond het ontzettend leuk om te doen. Grote dankjewel voor deze schrijfervaring!

Lees wat zij ervan vonden ...

Zo leuk om te doen! De leukste wendingen kwamen door de lastigste opdrachten.

Lees wat zij ervan vonden ...

Stralend post ik hierbij mijn verhaal. Alsof het een verhaal voor en over mezelf is. Ik zal deze twaalf Kerstdagen niet gauw vergeten. Veel dank daarvoor

Lees wat zij ervan vonden ...

Het was heerlijk, elke dag even in het wilde weg denken en schrijven. Dank voor deze fijne feestdagen, Carola en Lizzie!

Lees wat zij ervan vonden ...

Deze write-along was echt de perfecte kerstvakantie voor een creatieve geest. Heel uitdagend en voor al heel leuk.

Lees wat zij ervan vonden ...

De write-along vond ik wel een superleuke uitdaging. Tot gisteren had ik ook nog geen idee hoe ik mijn verhaal moest laten eindigen

Lees wat zij ervan vonden ...

Inspirerend en ontregelend!