Schrijfinspiratie en nieuws

Artikelen over creativiteit, schrijven, verhalen, poëzie en natuurlijk Prompt! updates en acties.

Inspiratiesessie Week van het Nederlands

08 sep 2022 | Creativiteit | 0 Reacties

 

Update 5 oktober:

Helaas is deze activiteit komen te vervallen. Houd de website in de gaten voor nieuwe activiteiten, of doe de Write-along op bestelling: in twaalf dagen schrijf je een kort verhaal.

 

Als taalprofessionals schrijf je elke dag. Omdat het bij je werk hoort. Of omdat schrijven nu eenmaal de dienst is die je verleent. Voor consumenten, burgers, websitebezoekers of wie je lezers dan ook zijn.

Maar voor de lol schrijven, hoe vaak doe je dat? En waarom zou je, als je het al zo druk hebt?

In deze interactieve online inspiratiesessie ga je samen met andere taalprofessionals in gesprek over de rol van creativiteit in je werk, krijg je een aantal uitdagende schrijfopdrachten voor de kiezen en hoor én ervaar je hoe puur voor de lol schrijven toch enorm slim en profijtelijk kan zijn.

  • Annuleren tot en met 4 oktober, je krijgt je geld terug, min 2,50 administratiekosten (wat ik aan Mollie kwijt ben). Na die tijd kun je je uitnodiging doorspelen aan een ander.
  • 15 euro korting voor leden van Prompt! Word je na afloop jaarlid van Prompt! dan krijg je die korting op je jaarlidmaatschap.
  • De sessie vindt plaats via Teams, je krijgt een paar dagen van tevoren een uitnodiging en een kleine voorbereidende opdracht.

Deelname 25 euro, exclusief 21 procent btw.

Dit is een activiteit in het kader van de Week van het Nederlands.

Wat vind jij? We horen het graag.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *